Våre tjenester

Betongrehabilitering

Vi er eksperter når det gjelder betongrehabilitering, og vår tilnærming til denne viktige oppgaven gir en rekke fordeler.

Vi utfører betongrehabilitering på alle konstruksjoner, i høyden og på andre steder med utfordrende tilgjengelighet. Arbeidet utføres etter interne prosedyrer og bransjestandarder for å sikre et godt og holdbart resultat. Vi benytter oss av tilkomstteknikk for effektiv, tidsbesparende og sikker tilkomst til skadested. Med våre metoder for arbeidsutførelse vil vi i mange tilfeller være ferdig med jobben før stillas hadde vært ferdig montert på plassen.

Tilkomstteknikker fra High Access Solutions på tak

Fordeler ved å bruke oss på betongarbeider

 1. Ekspertise og erfaring
  Vi har en bred erfaring innen betongrehabilitering med et team som består av høyt kvalifiserte fagfolk som vet hvordan de skal håndtere ulike typer konstruksjoner. Dette gir deg trygghet for at arbeidet blir utført med den høyeste faglige kompetansen.
 2. Tilkomstteknikk
  Vi bruker moderne tilkomstteknikker som gjør det mulig å nå selv de mest utfordrende stedene uten behov for kostbare og tidkrevende stillas. Dette resulterer i en betydelig tidsbesparelse, og arbeidet kan ofte fullføres raskere enn alternativene.
 3. Kostnadseffektivitet
  Ved å eliminere behovet for tradisjonelle stillas, reduseres kostnadene betydelig. Dette gjør oss til et kostnadseffektivt valg for prosjekter for betongrehabilitering.
 4. Holdbarhet
  Arbeidet utføres i samsvar med bransjestandarder og interne prosedyrer, noe som sikrer et godt og holdbart resultat. Dette betyr at du kan forvente en langsiktig løsning som gir god verdi for pengene.
 5. Sikkerhet
  Sikkerheten til både arbeiderne og alle som befinner seg i nærheten av arbeidsområdet er en høy prioritet for oss. De tar strenge forholdsregler for å sikre at arbeidet utføres trygt og uten ulykker.
 6. Minimal forstyrrelse
  Takket være effektive tilkomstteknikker og raskere utførelsestid gir dette minimal forstyrrelse for din daglige drift. Dette er spesielt viktig for deg som ikke har råd til lengre nedetid.
 7. Fleksibilitet
  Vi kan takle betongrehabilitering på alle typer konstruksjoner og på ulike steder. Vår evne til å tilpasse oss ulike prosjekter gjør oss til en pålitelig partner uansett prosjektets omfang eller kompleksitet.
 8. Miljøvennlighet
  Ved å unngå bruk av store mengder materialer som trengs for tradisjonelle stillas, bidrar vi til å redusere miljøpåvirkningen av prosjekter for betongrehabilitering.

Samlet sett er vi et ideelt valg for betongarbeider, og vår unike tilnærming gir en rekke fordeler som inkluderer ekspertise, effektivitet, kostnadseffektivitet og langvarig holdbarhet. Uansett om du har behov for rehabilitering av betong i høyden eller på andre utilgjengelige steder, kan du stole på oss for å levere et førsteklasses resultat.

Tilkomstteknikker fra High Access Solutions i høyden

Vi utfører

 • Rehabilitering av skader på betong i alle størrelser
 • Betong- og bom-inspeksjon
 • Kjerneprøver og støvprøver for analyser på laboratorium
 • Uttrekks tester, anker og bolte tester
 • Slissing og skjæring i betong

 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på betongarbeider. Vi reparerer dine skader og sørger for varige resultater.

Ta kontakt med oss