Våre tjenester

Betongrehabilitering

High Access Solutions AS er eksperter når det gjelder betongrehabilitering, og vår tilnærming til denne viktige oppgaven gir en rekke fordeler. Vi utfører betongrehabilitering på alle konstruksjoner, i høyden og på andre vanskelig tilgjengelige steder. Arbeidet utføres etter interne prosedyrer og bransjestandarder for å sikre godt og holdbart resultat. Vi benytter oss av tilkomstteknikk for effektiv, tidsbesparende og sikker tilkomst til skadested. Med våre metoder for arbeidsutførelse vil vi i mange tilfeller være ferdig med jobben før stillas hadde vært ferdig montert på plassen.

 

Noen av fordelene ved å bruke oss på betongarbeider:

 1. Ekspertise og erfaring: Vi har en bred erfaring innen betongrehabilitering, og deres team består av høyt kvalifiserte fagfolk som vet hvordan de skal håndtere ulike typer konstruksjoner. Dette gir deg trygghet for at arbeidet blir utført med den høyeste faglige kompetansen.
 2. Tilkomstteknikk: Vi bruker moderne tilkomstteknikker som gjør det mulig å nå selv de mest utfordrende stedene uten behov for kostbare og tidkrevende stillas. Dette resulterer i en betydelig tidsbesparelse, og arbeidet kan ofte fullføres raskere enn alternativene.
 3. Kostnadseffektivitet: Ved å eliminere behovet for tradisjonelle stillas, reduseres kostnadene betydelig. Dette gjør oss til et kostnadseffektivt valg for betongrehabiliteringsprosjekter.
 4. Holdbarhet: Arbeidet utføres i samsvar med bransjestandarder og interne prosedyrer, noe som sikrer et godt og holdbart resultat. Dette betyr at du kan forvente en langsiktig løsning som gir god verdi for pengene.
 5. Sikkerhet: Sikkerheten til både arbeiderne og alle som befinner seg i nærheten av arbeidsområdet er en høy prioritet for High Access Solutions AS. De tar strenge forholdsregler for å sikre at arbeidet utføres trygt og uten ulykker.
 6. Minimal forstyrrelse: Takket være effektive tilkomstteknikker og raskere utførelsestid gir dette minimal forstyrrelse for din daglige drift. Dette er spesielt viktig for deg som ikke har råd til lengre nedetid.
 7. Fleksibilitet: Vi kan takle betongrehabilitering på alle typer konstruksjoner og på ulike steder. Vår evne til å tilpasse oss ulike prosjekter gjør oss til en pålitelig partner uansett prosjektets omfang eller kompleksitet.
 8. Miljøvennlighet: Ved å unngå bruk av store mengder materialer som trengs for tradisjonelle stillas, bidrar vi til å redusere miljøpåvirkningen av betongrehabiliteringsprosjekter.

Samlet sett er High Access Solutions AS et ideelt valg for betongarbeider, og vår unike tilnærming gir en rekke fordeler som inkluderer ekspertise, effektivitet, kostnadseffektivitet og langvarig holdbarhet. Uansett om du har behov for rehabilitering av betong i høyden eller på andre utilgjengelige steder, kan du stole på High Access Solutions AS for å levere et førsteklasses resultat.

 

Vi utfører:

 • Betongrehablitering av skader i alle størrelser
 • Betong inspeksjon, bominspeksjon
 • Kjerneprøver og støvprøver for analyser på laboratorium
 • Uttrekks tester, anker og bolte tester
 • Slissing og skjæring i betong

Ta kontakt med oss for tilbud på betongarbeider. Vi reparerer dine skader og sørger for varige resultater.

Ta kontakt for en uforpliktende prat eller mer informasjon.